Blog

Το πνεύμα σου των Χριστουγέννων

2016-01-02 15:07

Πέρασε και αυτός ο χρόνος..πέρασαν οι γιορτές..

τώρα σιγά σιγά θα σβήσουμε τα λαμπάκια , θα μαζέψουμε τα  στολίδια , θα αποθηκεύσουμε το δέντρο και θα ξαναντυθούμε γιορτινοί λαμπεροί και ανθρώπινοι..του χρόνου πάλι!!!

Δυστυχία.

Φέτος λοιπόν , σου προτείνω να παραμείνεις γιορτινός μέσα έξω και τις 365 ημέρες του χρόνου.

Σε προτρέπω να είσαι ανθρώπινος 24 ώρες το 24ωρο.

Σε παρακαλώ να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου κάθε στιγμή και περισσότερο.

Ξεκίνα ένα χόμπυ.Μία πολύ καλή και οικονομική πρόταση είναι το τρέξιμο στην ύπαιθρο. Πρόσφατες μελέτες μάλιστα συνδέουν την άθληση αυτού του είδους με την εσωτερική γαλήνη , την αποβολή του στρές και την σωστή διαχείριση κρίσεων.

Να μην μιλήσω για τα οφέλη στην υγεία σου τη σωματική καθώς και στην εμφάνιση σου!!!!

Μίλα ξανά σε ένα παλιό σου φίλο με τον οποίο είχατε ψυχανθεί.Συγχώρεσε και αποδέξου.Κάλεσε τον , ευχήσου του "καλή χρονιά" και βγείτε για καφέ!

Πέτα όλα τα παλιά σου ρούχα - ιδανικά δώρισε τα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη - και πάρε καινούργια που σε κολακεύουν και δεν σου θυμίζουν ότι δεν είσαι πια στο λύκειο.

Βρές μια οικογένεια που έχει ανάγκη και πρόσφερε τους ρούχα,κουβέρτες,ένα επιπλο που δεν το θέλεις , ακόμη και ένα πιάτο φαγητό!!!!

Βγάλε απο τη ζωή σου ότι σε αγχώνει και σε στεναχωρεί.Δεν χρειάζεται να ικανοποιείς τους πάντες , επιβάλεται να ικανοποιείς εσένα.

Αξιοποίησε σωστά τον χρόνο σου , τα συναισθήματα σου και τα έργα σου.

Κάνε την αλλαγή μέσα σου το 2016..δεσμεύσου ότι θα σε αγαπάς τόσο όσο και στις γιορτές...αλλά καθημερινά,ασταμάτητα,αδιάκοπα.

Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας αν ο καθένας αγαπούσε απόλυτα , αδιάκοπα και ολότελα τον εαυτό του .

Το σκέφτηκες ? Κάνε το.

Καλή χρονιά!!!!!!

 

Μαμα μου να σ'αγαπάς .-

2015-11-07 12:28

Το ότι ένα μέρος του χαρακτήρα του μωρού σου , το κατα πόσο θα είναι νευρικό,βολικό,απαιτητικό κ.λ.π σχετίζεται άμεσα με την ψυχολογία που είχες κατα τη διάρκεια της κύησης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Το ότι η μεταξύ σας σχέση θα διαμορφωθεί πάνω στις βάσεις αυτές,ίσως το μαθαίνεις για πρώτη φορά.

Ένα παιδί και πόσο μάλλον ένα νεογνό,καθότι ουσιαστικά το μέσον γνωριμίας του με όλο το φάσμα του συναισθηματικού κόσμου είσαι εσύ,έχει άμεση ανάγκη απο συναισθήματα ισχυρά με θετικό πρόσημο και φυσικά έχει ανάγκη απο τη δημιουργία ενός "προστατευτικού ψυχικού τοίχους" της ίδιας του της μητέρας.

Δηλαδή,το μωράκι σου χρειάζεται να σε νοιώθει σίγουρη,υπομονετική,αισιόδοξη,θετική. Επίσης το δέυτερο και ίσως πιο σημαντικό κομμάτι είναι αυτό που έχει να κάνει με τη μετάδοση αυτοπεποίθησης και αγάπης για τον εαυτό σου.

Είναι το προστατευτικό ψυχικό τοίχος,όπως μου αρέσει να λέω.Αυτό σημαίνει ότι καταρχάς σε φροντίζεις,με ότι αυτό συνεπάγεται,σε προσέχεις και δημιουργείς ένα κλίμα ευφορίας με εσένα.

Εσύ για εσένα νοιώθεις καλά.Εσύ για εσένα τρέφεσαι σωστά,κοιμάσαι όσο μπορείς ποιοτικότερα,γυμνάζεσαι ενδεχομένως και γενικά κάνεις το οτιδήποτε θα σε κάνει να χαμογελάσεις με εσένα.

Μη το βλέπεις σαν εγωιστική συμπεριφορά.Δες το σαν αναγκαία προσπάθεια,διότι μεταξύ μας η ψυχολογία της μανούλας ειδικά τον πρώτο καιρό δεν είναι και στα καλύτερα της.Για να μπορέσεις αρχικά να αναπεξέλθεις όσο καλύτερα και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο έργο σου σαν μανούλα, να μεταδίδεις θετικά συναισθήματα στο μωρό σου και όχι μόνο να μην καταρέυσεις ψυχολογικά αλλά να ενδυναμώσεις και άλλο το προσταυετικό ψυχικό σου τοίχος.

'Ετσι το μωράκι σου θα είναι ήρεμο,ευτυχισμένο και ασφαλές γιατί θα το μεγαλώνει μία μαμά που πρωτίστως αγαπάει τον εαυτό της άρα μπορεί να διδάξει την Αγάπη,την Ασφάλεια,την Ηρεμία και την Ισσοροπία και εσύ θα είσαι στα καλύτερα σου ανταποκρινόμενη πλήρως στα καθήκοντα της μητρότητας.

Να θυμάσαι ότι το μωρό σου είναι ένα συναισθηματικό σφουγγάρι.Αυτό σημαίνει ότι ρουφάει κυριολεκτικά όποιο συναίσθημα βρεθεί στο διάβα του.

 Φρόντισε λοιπόν,όσο μπορείς να νοιώθει και να εισπράττει μόνο θετικά συναισθήματα.Πέρα απο μαμά του είσια ο καθοδηγητής της ζωής του και ο νούμερο ένα διαμορφωτής χαρακτήρα.

Ας φτιάξουμε ευτυχισμένα παιδιά ισορροπημένα ,φτιάχνοντας εμάς

 

 

 

Δές γύρω σου την ευτυχία

2015-10-24 20:19

Με ρωτούν συχνά τι είναι η ευτυχία,πώς μπορούμε να την προσδιορίσουμε και απο τι αποτελείται.Απο όλα αυτα τα ερωτήματα μόνο ένα μπορεί να απαντήθει.Το τρίτο.

Η ευτυχία είναι ένα σύνολο στιγμών που μας έκαναν να νοιώσουμε πλήρεις&σωστά "τοποθετημένοι".Άρα οι ευτυχία αποτελείται απο στιγμές.

Στο σημερινό ποστ θα σε βοηθήσω να βρίσκεις και να βλέπεις την ευτυχία γύρω σου & μέσα σου.

Καταρχάς,πάρε μια βαθειά ανάσα.Χαλάρωσε.

Ότι κι αν έγινε μέχρι τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το πόστ πλέον είναι παρελθόν.Συνεπώς,μην του επιτρέψεις να σε επηρρεάσει.Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να αναμασάς παρελθοντικές καταστάσεις.Εάν δεν τον γνωρίζεις ήδη σε ενημερώνω ότι είναι αδύνατον να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να τις ξαναζήσεις "σωστά".

Βήμα δεύτερο,εστιάσε στα υλικά γύρω σου .Εκείνα που απέκτησες με κόπο,εκείνα που σου θυμίζουν τα ταξίδια σου,εκείνα που είναι δώρα αγαπημένων..

Εστιάζεις πρώτα στα υλικά διότι η οπτική επαφή είναι άμεση και λειτουργεί σαν ταχύτατο αναλγητικό!

Στη συνέχεια εστιάσε στα χαμόγελα των ανθρώπων που αγαπάς.Μόνο στα χαμόγελα.Ένα χαμόγελο αυτόματα σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια,στοργή,αγάπη.

Τέλος,στρέψε νοερά το βλέμμα σου μέσα σου.Είσαι υγιής,έχεις αγάπη,έχεις ανθρώπους,έχεις καταννόηση,έχεις αντίληψη,έχεις..ευτυχία.

 

Με την ολοκλήρωση των 4 βημάτων ,αυτή είναι η στιγμή της συνειδητοποίησης.Εδώ θα χαμογελάσεις ειλικρινά και με μια δόση ευγνωμοσύνης.

Βλέπεις ,τα πράγματα είναι πολύ απλά.Η ευτυχία είναι πάντα γύρω μας και μέσα μας.Τυχαίνει όμως να κολλάμε στο δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Να είσαι ευγνώμων,να λές "ευχαριστώ" για όλα όσα έχεις κατακτήσει,όλα όσα σε προσδιορίζουν,όλους όσους σε αγκαλιάζουν με αγάπη.

Να είσαι ευγνώμων και ευτυχής για την ίδια σου τη ζωή.

 

υ.γ και όποτε κολλάς...είπαμε ανάσα 4 βήματα και έφτασες ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>

Blog

Το "μετά" του μετά την καραντίνα , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-07-16 15:49
  Αγαπημένοι μου ,   πάει καιρός. Ίσως λίγο περισσότερος από αυτόν που θα ήθελα αλλά ...προσαρμοζόμουν και 'γώ ! Ο Ιούλιος είναι στα καλύτερα του , καταμεσήμερο καλοκαιριού ανάμεσα σε κάποια σκοτάδια ζωής.   Στην προσπάθεια μας , στο 100άρι μάλλον , που κάνουμε καθημερινά για να...

Χρόνια Πολλά σε Εκείνες που Επέλεξαν ή όχι , να Μην είναι Μαμάδες της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-05-09 18:02
Με τις παγκόσμιες ημέρες έχω πολύ κακό προηγούμενο...Δεν μου αρέσουν .  Τις θεωρώ κοροιδία ..μια θλιβερή υπενθύμιση για ό,τι ιδανικά θα ήταν αυτονόητο. Αύριο όμως...αύριο είναι μία γιορτή που όσο και να θέλω να προσπεράσω αδυνατώ. Όχι γιατί είμαι η ίδια μαμά,αυτό το γιορτάζω καθημερινά και με...

Το Μέσον , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-29 11:27
Κοίταζε τα πόδια του . Το ένα πόδι του για την ακρίβεια. Ε , και το άλλο καλο ήταν αλλά δεν ήταν το πόδι του.   Είχε μπεί η άνοιξη. Άνθιζε η καρδιά σου . Δεκατρείς  μήνες μετά το ατύχημα , πρώτη φορά άγγιζε τις  αμυγδαλιές.   Αχ! ήταν μια άνοιξη ξελογιάστρα . Και εκείνος...

Σε ποια κανονικότητα θέλουμε να γυρίσουμε ; της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-21 13:07
  Έχουμε συπληρώσει πάνω απο 40 ημέρες μέτρων , σκληρών μέτρων , πιο σκληρών μέτρων.   Σε όλο αυτό το διάστημα μια πληθώρα συναισθημάτων έπαιζε σαν βουβή ταινία σε κάθε ελληνικό σπίτι , σε κάθε άνθρωπο.   Φόβος για την υγεία , τι είναι ο κορονοιός , υπάρχει , μήπως...

Εχθές με είδε το φεγγάρι , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-09 14:23
    Σωπάσανε οι άνθρωποι και επιτέλους ακούγονται τα πουλιά. Σταμάτησαν τα αμάξια και νιώθεις τον άερα στο πρόσωπο σου καθαρό , κανονικό.γήινο. Έφυγε το νέφος και ανακαλύψαμε τον ουρανό. Οι οικογένειες έσμιξαν χωρίς άγχη και χρονοδιαγράμματα. Ο ήλιος λάμπει χωρίς τεχνητά συννεφάκια να...

Έχω την άνοιξη καρφιτσωμένη στην ψυχή μου , απο την Μαρία Π. Ψαθά

2020-04-01 15:40
Απρίλιος . Οι αμυγδαλιές μόνες χαίρονται τον ήλιο και την φλυαρία των πουλιών . Μπορώ τώρα να τα ακούσω γιατί η πόλη είναι ήσυχη..πολύ ήσυχη. Εκείνη η ησυχία που σου κρυώνει το δέρμα και σε ανατριχιάζει  , ακόμη και αν πέφτει πάνω σου ο ήλιος. Τι να τον κάνεις τον ήλιο μόνος σου ; Έχεις...

1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού από το λατρεμένο koukidaki.gr

2020-03-23 12:16
    Η αγαπημένη ιντερνετική γωνιά μικρών και μεγάλων διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού .   Θέμα Ελεύθερο και 3 Κατηγορίες για να επιλέξετε .       Μπείτε στο koukidaki.gr για να λάβετε όλες τις πληροφορίες.     Η...

Για πόσο ακόμα θα ακούς τους άλλους ;

2020-03-23 11:57
Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη   Αν άκουγα εκείνους που με απέτρεπαν να ασχοληθώ με το Taekwondo , δεν θα είχα τώρα έντεκα υπέροχα χρόνια , γεμάτα προπονήσεις ,γέλια , όμορφες στιγμές στο άθλημα της ζωής μου . Αν άκουγα εκείνους που μου έλεγαν πως στα δεκατρία μου δεν αξίζει να...

Τα δεδομένα που σου λείπουν, της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-18 16:28
Θυμάσαι εκείνο το ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά που ήθελες να αγοράσεις μεν , δεν είχες τα χρήματα δε..? Θυμάσαι μήπως , εκείνο το εμπορικό που ήθελες οπωσδήποτε να πας και να ξοδέψεις όλο σου τον μισθό ? Μήπως θυμάσαι , που τσακώθηκες με τον Τάκη γιατί στα γενέθλια σου αρκέστηκε μόνο σε ένα μπουκέτο...

Έμεινα σπίτι και ανακάλυψα τους ανθρώπους μου , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-15 16:53
Η περίοδος που διανύουμε είναι η δυσκολότερη στα χρόνια της νεότερης Ελλάδας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό , που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε , σε οποιονδήποτε . Το μόνο μέτρο προστασίας που μπορούμε να πάρουμε είναι η απομόνωση .   Δεν είναι εύκολο και δυστυχώς για κάποιους...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Blog

Το "μετά" του μετά την καραντίνα , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-07-16 15:49
  Αγαπημένοι μου ,   πάει καιρός. Ίσως λίγο περισσότερος από αυτόν που θα ήθελα αλλά ...προσαρμοζόμουν και 'γώ ! Ο Ιούλιος είναι στα καλύτερα του , καταμεσήμερο καλοκαιριού ανάμεσα σε κάποια σκοτάδια ζωής.   Στην προσπάθεια μας , στο 100άρι μάλλον , που κάνουμε καθημερινά για να...

Χρόνια Πολλά σε Εκείνες που Επέλεξαν ή όχι , να Μην είναι Μαμάδες της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-05-09 18:02
Με τις παγκόσμιες ημέρες έχω πολύ κακό προηγούμενο...Δεν μου αρέσουν .  Τις θεωρώ κοροιδία ..μια θλιβερή υπενθύμιση για ό,τι ιδανικά θα ήταν αυτονόητο. Αύριο όμως...αύριο είναι μία γιορτή που όσο και να θέλω να προσπεράσω αδυνατώ. Όχι γιατί είμαι η ίδια μαμά,αυτό το γιορτάζω καθημερινά και με...

Το Μέσον , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-29 11:27
Κοίταζε τα πόδια του . Το ένα πόδι του για την ακρίβεια. Ε , και το άλλο καλο ήταν αλλά δεν ήταν το πόδι του.   Είχε μπεί η άνοιξη. Άνθιζε η καρδιά σου . Δεκατρείς  μήνες μετά το ατύχημα , πρώτη φορά άγγιζε τις  αμυγδαλιές.   Αχ! ήταν μια άνοιξη ξελογιάστρα . Και εκείνος...

Σε ποια κανονικότητα θέλουμε να γυρίσουμε ; της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-21 13:07
  Έχουμε συπληρώσει πάνω απο 40 ημέρες μέτρων , σκληρών μέτρων , πιο σκληρών μέτρων.   Σε όλο αυτό το διάστημα μια πληθώρα συναισθημάτων έπαιζε σαν βουβή ταινία σε κάθε ελληνικό σπίτι , σε κάθε άνθρωπο.   Φόβος για την υγεία , τι είναι ο κορονοιός , υπάρχει , μήπως...

Εχθές με είδε το φεγγάρι , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-09 14:23
    Σωπάσανε οι άνθρωποι και επιτέλους ακούγονται τα πουλιά. Σταμάτησαν τα αμάξια και νιώθεις τον άερα στο πρόσωπο σου καθαρό , κανονικό.γήινο. Έφυγε το νέφος και ανακαλύψαμε τον ουρανό. Οι οικογένειες έσμιξαν χωρίς άγχη και χρονοδιαγράμματα. Ο ήλιος λάμπει χωρίς τεχνητά συννεφάκια να...

Έχω την άνοιξη καρφιτσωμένη στην ψυχή μου , απο την Μαρία Π. Ψαθά

2020-04-01 15:40
Απρίλιος . Οι αμυγδαλιές μόνες χαίρονται τον ήλιο και την φλυαρία των πουλιών . Μπορώ τώρα να τα ακούσω γιατί η πόλη είναι ήσυχη..πολύ ήσυχη. Εκείνη η ησυχία που σου κρυώνει το δέρμα και σε ανατριχιάζει  , ακόμη και αν πέφτει πάνω σου ο ήλιος. Τι να τον κάνεις τον ήλιο μόνος σου ; Έχεις...

1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού από το λατρεμένο koukidaki.gr

2020-03-23 12:16
    Η αγαπημένη ιντερνετική γωνιά μικρών και μεγάλων διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού .   Θέμα Ελεύθερο και 3 Κατηγορίες για να επιλέξετε .       Μπείτε στο koukidaki.gr για να λάβετε όλες τις πληροφορίες.     Η...

Για πόσο ακόμα θα ακούς τους άλλους ;

2020-03-23 11:57
Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη   Αν άκουγα εκείνους που με απέτρεπαν να ασχοληθώ με το Taekwondo , δεν θα είχα τώρα έντεκα υπέροχα χρόνια , γεμάτα προπονήσεις ,γέλια , όμορφες στιγμές στο άθλημα της ζωής μου . Αν άκουγα εκείνους που μου έλεγαν πως στα δεκατρία μου δεν αξίζει να...

Τα δεδομένα που σου λείπουν, της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-18 16:28
Θυμάσαι εκείνο το ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά που ήθελες να αγοράσεις μεν , δεν είχες τα χρήματα δε..? Θυμάσαι μήπως , εκείνο το εμπορικό που ήθελες οπωσδήποτε να πας και να ξοδέψεις όλο σου τον μισθό ? Μήπως θυμάσαι , που τσακώθηκες με τον Τάκη γιατί στα γενέθλια σου αρκέστηκε μόνο σε ένα μπουκέτο...

Έμεινα σπίτι και ανακάλυψα τους ανθρώπους μου , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-15 16:53
Η περίοδος που διανύουμε είναι η δυσκολότερη στα χρόνια της νεότερης Ελλάδας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό , που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε , σε οποιονδήποτε . Το μόνο μέτρο προστασίας που μπορούμε να πάρουμε είναι η απομόνωση .   Δεν είναι εύκολο και δυστυχώς για κάποιους...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Blog

Το "μετά" του μετά την καραντίνα , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-07-16 15:49
  Αγαπημένοι μου ,   πάει καιρός. Ίσως λίγο περισσότερος από αυτόν που θα ήθελα αλλά ...προσαρμοζόμουν και 'γώ ! Ο Ιούλιος είναι στα καλύτερα του , καταμεσήμερο καλοκαιριού ανάμεσα σε κάποια σκοτάδια ζωής.   Στην προσπάθεια μας , στο 100άρι μάλλον , που κάνουμε καθημερινά για να...

Χρόνια Πολλά σε Εκείνες που Επέλεξαν ή όχι , να Μην είναι Μαμάδες της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-05-09 18:02
Με τις παγκόσμιες ημέρες έχω πολύ κακό προηγούμενο...Δεν μου αρέσουν .  Τις θεωρώ κοροιδία ..μια θλιβερή υπενθύμιση για ό,τι ιδανικά θα ήταν αυτονόητο. Αύριο όμως...αύριο είναι μία γιορτή που όσο και να θέλω να προσπεράσω αδυνατώ. Όχι γιατί είμαι η ίδια μαμά,αυτό το γιορτάζω καθημερινά και με...

Το Μέσον , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-29 11:27
Κοίταζε τα πόδια του . Το ένα πόδι του για την ακρίβεια. Ε , και το άλλο καλο ήταν αλλά δεν ήταν το πόδι του.   Είχε μπεί η άνοιξη. Άνθιζε η καρδιά σου . Δεκατρείς  μήνες μετά το ατύχημα , πρώτη φορά άγγιζε τις  αμυγδαλιές.   Αχ! ήταν μια άνοιξη ξελογιάστρα . Και εκείνος...

Σε ποια κανονικότητα θέλουμε να γυρίσουμε ; της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-21 13:07
  Έχουμε συπληρώσει πάνω απο 40 ημέρες μέτρων , σκληρών μέτρων , πιο σκληρών μέτρων.   Σε όλο αυτό το διάστημα μια πληθώρα συναισθημάτων έπαιζε σαν βουβή ταινία σε κάθε ελληνικό σπίτι , σε κάθε άνθρωπο.   Φόβος για την υγεία , τι είναι ο κορονοιός , υπάρχει , μήπως...

Εχθές με είδε το φεγγάρι , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-04-09 14:23
    Σωπάσανε οι άνθρωποι και επιτέλους ακούγονται τα πουλιά. Σταμάτησαν τα αμάξια και νιώθεις τον άερα στο πρόσωπο σου καθαρό , κανονικό.γήινο. Έφυγε το νέφος και ανακαλύψαμε τον ουρανό. Οι οικογένειες έσμιξαν χωρίς άγχη και χρονοδιαγράμματα. Ο ήλιος λάμπει χωρίς τεχνητά συννεφάκια να...

Έχω την άνοιξη καρφιτσωμένη στην ψυχή μου , απο την Μαρία Π. Ψαθά

2020-04-01 15:40
Απρίλιος . Οι αμυγδαλιές μόνες χαίρονται τον ήλιο και την φλυαρία των πουλιών . Μπορώ τώρα να τα ακούσω γιατί η πόλη είναι ήσυχη..πολύ ήσυχη. Εκείνη η ησυχία που σου κρυώνει το δέρμα και σε ανατριχιάζει  , ακόμη και αν πέφτει πάνω σου ο ήλιος. Τι να τον κάνεις τον ήλιο μόνος σου ; Έχεις...

1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού από το λατρεμένο koukidaki.gr

2020-03-23 12:16
    Η αγαπημένη ιντερνετική γωνιά μικρών και μεγάλων διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού .   Θέμα Ελεύθερο και 3 Κατηγορίες για να επιλέξετε .       Μπείτε στο koukidaki.gr για να λάβετε όλες τις πληροφορίες.     Η...

Για πόσο ακόμα θα ακούς τους άλλους ;

2020-03-23 11:57
Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη   Αν άκουγα εκείνους που με απέτρεπαν να ασχοληθώ με το Taekwondo , δεν θα είχα τώρα έντεκα υπέροχα χρόνια , γεμάτα προπονήσεις ,γέλια , όμορφες στιγμές στο άθλημα της ζωής μου . Αν άκουγα εκείνους που μου έλεγαν πως στα δεκατρία μου δεν αξίζει να...

Τα δεδομένα που σου λείπουν, της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-18 16:28
Θυμάσαι εκείνο το ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά που ήθελες να αγοράσεις μεν , δεν είχες τα χρήματα δε..? Θυμάσαι μήπως , εκείνο το εμπορικό που ήθελες οπωσδήποτε να πας και να ξοδέψεις όλο σου τον μισθό ? Μήπως θυμάσαι , που τσακώθηκες με τον Τάκη γιατί στα γενέθλια σου αρκέστηκε μόνο σε ένα μπουκέτο...

Έμεινα σπίτι και ανακάλυψα τους ανθρώπους μου , της Μαρίας Π. Ψαθά

2020-03-15 16:53
Η περίοδος που διανύουμε είναι η δυσκολότερη στα χρόνια της νεότερης Ελλάδας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό , που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε , σε οποιονδήποτε . Το μόνο μέτρο προστασίας που μπορούμε να πάρουμε είναι η απομόνωση .   Δεν είναι εύκολο και δυστυχώς για κάποιους...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>