Το πνεύμα σου των Χριστουγέννων

2016-01-02 15:07

Πέρασε και αυτός ο χρόνος..πέρασαν οι γιορτές..

τώρα σιγά σιγά θα σβήσουμε τα λαμπάκια , θα μαζέψουμε τα  στολίδια , θα αποθηκεύσουμε το δέντρο και θα ξαναντυθούμε γιορτινοί λαμπεροί και ανθρώπινοι..του χρόνου πάλι!!!

Δυστυχία.

Φέτος λοιπόν , σου προτείνω να παραμείνεις γιορτινός μέσα έξω και τις 365 ημέρες του χρόνου.

Σε προτρέπω να είσαι ανθρώπινος 24 ώρες το 24ωρο.

Σε παρακαλώ να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου κάθε στιγμή και περισσότερο.

Ξεκίνα ένα χόμπυ.Μία πολύ καλή και οικονομική πρόταση είναι το τρέξιμο στην ύπαιθρο. Πρόσφατες μελέτες μάλιστα συνδέουν την άθληση αυτού του είδους με την εσωτερική γαλήνη , την αποβολή του στρές και την σωστή διαχείριση κρίσεων.

Να μην μιλήσω για τα οφέλη στην υγεία σου τη σωματική καθώς και στην εμφάνιση σου!!!!

Μίλα ξανά σε ένα παλιό σου φίλο με τον οποίο είχατε ψυχανθεί.Συγχώρεσε και αποδέξου.Κάλεσε τον , ευχήσου του "καλή χρονιά" και βγείτε για καφέ!

Πέτα όλα τα παλιά σου ρούχα - ιδανικά δώρισε τα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη - και πάρε καινούργια που σε κολακεύουν και δεν σου θυμίζουν ότι δεν είσαι πια στο λύκειο.

Βρές μια οικογένεια που έχει ανάγκη και πρόσφερε τους ρούχα,κουβέρτες,ένα επιπλο που δεν το θέλεις , ακόμη και ένα πιάτο φαγητό!!!!

Βγάλε απο τη ζωή σου ότι σε αγχώνει και σε στεναχωρεί.Δεν χρειάζεται να ικανοποιείς τους πάντες , επιβάλεται να ικανοποιείς εσένα.

Αξιοποίησε σωστά τον χρόνο σου , τα συναισθήματα σου και τα έργα σου.

Κάνε την αλλαγή μέσα σου το 2016..δεσμεύσου ότι θα σε αγαπάς τόσο όσο και στις γιορτές...αλλά καθημερινά,ασταμάτητα,αδιάκοπα.

Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας αν ο καθένας αγαπούσε απόλυτα , αδιάκοπα και ολότελα τον εαυτό του .

Το σκέφτηκες ? Κάνε το.

Καλή χρονιά!!!!!!