Κοίτα τη δουλειά σου πια . -

2015-03-19 18:22

Λοιπόν,κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και για μία ακόμη φορά τριγυρνά στο μυαλό σου αυτή η δολια η φίλη σου που είναι τόσο χαζή ώστε δεν βλέπει ότι την εξαπατά ο φίλος της..αμ και εκείνος ο συνάδελφος που νομίζει ότι είναι τέλειος σε όλα ? Έλεος πια,ένας κόσμος γεμάτος ηλίθιους και εσύ ο μόνος σόφρων άνθρωπος που βλέπεις ξεκάθαρα.Και σε λένε και κακό και κουτσομπόλη απο πάνω @!! ΠΦ!!! Σου θυμίζει κάτι? ? ?

Μεταξύ μας είμαστε.Έχεις και εσύ ασχοληθεί τόσο πολύ με τις ζωές των άλλων που έχεις ξεχάσει πώς είναι να ζείς τη δική σου.Χαλάρωσε.Όλοι πέφτουμε στη λούμπα κάποτε.Το θέμα είναι να συνέρχεσαι.Να επαναπροσδιορίζεσαι και να ξανακοιτάς κατάματα εσένα στον καθρεύτη.

Μία απο τις κυριότερες αιτίες δυστυχίας λοιπόν είναι η συνεχής ενασχόληση με τα προβλήματα&τις ζωές των άλλων.Διότι πολύ απλά,όταν σπαταλάς τόση ενέργεια και τόσο χρόνο για τους άλλους για εσένα μένει ένα ολοστρόγγυλο μηδέν εις το πηλίκο.Αυτό θέλεις?Φαντάζομαι πως όχι.

Ούτε θέλω να πιστέψω πώς η δική σου ζωή αγγίζει τηνν τελειότητα και έτσι για να μη βαριέσαι τακτοποιείς των αλλωνών...Ο κάθε ένας είναι απόλυτα κύριος και υπέυθυνος για τις επιλογές του και φυσικά για τη ζωή του.

Φυσικά και μπορείς να πείς τη γνώμη σου όταν αυτή σου ζητηθεί,αλλά είναι τόσο άκομψο χρονοβόρο και ψυχοφθόρο να σχολιάζεις τις επιλογές των άλλων δεξιά και αριστερά,που εάν σε έβλεπες απο μια πλευρά νομίζω θα σε έπιανε υστερία.

Η ζωή φίλη μου,είναι ένα όμορφο συνοθύλευμα διαφορετικών απόψεων,αντιδράσεων και τελικών απόφασεων.Αλλοίμονο έαν όλοι έπρατταν το ίδιο ή εάν ακολουθούσαν τυφλά τις συμβουλές των "ειδικών".Ποιά η ομορφιά και η ουσία? Καμία!

Και εσύ ,αλήθεια εσύ..που ξοδεύεις τόσο πολύτιμο χρόνο δακτυλοδείχνοντας ανθώπους,έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα ή μήπως θεωρείς ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό να κάνεις για ΕΣΕΝΑ? Get a life..που λένε και στα ξενικά.

Ασχολήσου με εσένα,με τη ζωή σου.Αγάπησε τους ανθρώπους που την απαρτίζουν και αποδέξου τις πράξεις τους.Αποδέξου τους ίδιους και κατα συνέπεια εσένα.... και κάπου εκεί σου υπόσχομαι ότι θα βρείς την ευτυχια που τόσο χαζά ψάχνεις στον "κοινωνικό σχολιασμό"  ;)