Η πρώην του πρώην και άλλα παράλογα.

2015-05-22 12:03

'Εχεις χωρίσει.Έχεις χωρίσει όχι καλά και μάλλον όχι με τη θέληση σου.Κάπου εκεί ξεκινά η έκρηξη παράλογης συμπεριφοράς που βέβαια εσύ θα την ονομάσεις "ζω τη ζωή μου" "περνώ και μόνη μου καλά" και λοιπά και λοιπά.

Μέσα σε όλο αυτό το συρφετό καλοπέρασης και εκτόνωσης σου ξεπηδούν λαμπρές ιδέες για να αποδείξεις στον πρώην σου και στον περίγυρο του/σου ότι πραγματικά σου είναι πλέον περιττό-ο-ος α-α. 

Αρχίζεις λοιπόν δειλά δειλά να επισκέπτεσαι τα στέκια ΤΟΥ,να πίνεις σφηνάκια με τους φίλους ΤΟΥ,να λές τον πόνο σου πάλι στους φίλους ΤΟΥ (με απώτερο σκοπό να του πούνε μια κουβέντα του αλήτη που παράτησε τέτοιο παιδί) και last but not least βλέπεις με άλλο μάτι(πιο γυαλιστερό μάλλον) εκείνη την ξινή την καρακαλλόνα που μέχρι τώρα στη φαντασία σου ήταν μια πολύχρωμη δρακουλίνα με 3 δόντια και 40 παραπανίσια κιλά.Η πρώην του.

Ξαφνικά βλέπεις πόσα κοινά έχετε εσείς δύο..Πάρα πολλά,αναρίθμητα..το εξής ένα:ΑΥΤΟΝ. Κάνετε άτυπο κόμμα εναντίον του και απαριθμείτε η μία στην άλλη τα χίλια μύρια κακά που έχει τελικά πάνω του αυτός ο άνθρωπος.Ορκίζεστε εκδίκηση με τη δύναμη  του φεγγαριού και εσύ κοιμάσαι τα βράδυα πανευτυχής έχοντας ανεβάσει 624 selfie με ΤΗΝ κολλητή και σίγουρη ότι έχεις βρεί ένα σύμμαχο. Οκ. Ξύπνα τώρα.

Θα πάρουμε τα πράμματα ένα ένα.Αρχικά ένας χωρισμός φυσικά και πονάει και οδηγεί σε παράλογες συμπεριφορές και θέλει και τον χρόνο του να ξεθυμάνει.Αυτό όμως δεν σου επιτρέπει να χάνεις την αξιοπρέπεια σου,τον χαρακτήρα σου και την ατομικότητα σου.

Πάντα έλεγα ότι η ποιότητα μία σχέσης φαίνεται στον χωρισμό.Επίσης πάντα έλεγα ότι η πρώην είναι πρώην και ποτέ μα ποτέ δεν μπορεί να είναι και πρώην του πρώην σου και νυν φίλη σου.Είναι αντικρουόμενα συμφέροντα ;)

Καταννοώ απόλυτα την ανάγκη σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σου θυμίζουν εκείνον.καταννοώ επίσης την τρέλα σου να θέλεις να αποδείξεις κάτι που δεν ισχύει και άρα εκ προιμίου το χεις χάσει το παιχνίδι. Εσύ άραγε καταννοείς πόσο απο τον εαυτό σου χάνεις ή πόση οργή συγκεντρώνεις μέσα σου?

Ο χωρισμός έχει τα στάδια του.Πρέπει να θρηνήσεις.Είναι υγιές.Και να κλάψεις και να φωνάξεις και να του στείλεις μήνυμα στις 3 το ξημέρωμα,είναι υγιές.

Το να είσαι κολλητούλα με την πρώην,λυπάμαι είναι άρρωστο και επικίνδυνο για την ψυχική σου υγεία.Πρώτον ,θα είστε πάντα αντίζηλες και δεύτερον,θέλεις στα αλήθεια εκείνος να σε βάλει και εσένα στο ίδιο τσουβάλι?

Για αυτό σου λέω,κράτα την αξιοπρέπεια σου.Κράτα τις αναμνήσεις σου καλές ή κακές για εσένα.Κράτα τη θέση σου και κυρίως,κράτα την καρδιά σου αμόλυντη.Δεν χρειάζεσαι καμία πρώην του πρώην ,καμία απόδειξη και κανένα δεκανίκι.

Χρειάζεσαι μόνο εσένα.Τώρα και για πάντα.-