Εγκυμονώ .... αλήθειες.-

2015-05-06 12:58

Δεν ξέρω σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνω.Εγώ είμαι στην "καλύτερη" στην "ωραιότερη" στην "κοιμήσου τώρα που μπορείς" στην "τώρα που είναι μεσα είναι καλα..μετά να δω τι θα κάνεις" φάση.Εγκυμονώ και ευτυχώς γεννάω σε λίγότερο απο μήνα. Γιατί? Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη προπαγάνδα απο αυτή του 9μηνου αυτού.

Είμαι έτοιμη να σου αποκαταστήσω την αλήθεια.Είσαι έτοιμη να την διαβάσεις?

Καταρχάς,η ωραιοτερη περίοδος της γυναίκας σίγουρα δεν είναι ένα 9μηνο(ατελείωτο ειδικά προς το τέλος) που κουβαλά περί τα 20 κιλά επιπλέον , έχει τραγική ανικανότητα σε απλά πράγματα όπως π.χ δέσιμο παπουτσιού,είναι ανα πάσα ώρα και στιγμή θύμα αστομαχικών διαταραχών καθώς το δόλιο στομάχι έχει συρρικνωθεί,δεν μπορεί να κοιμηθεί όπως θέλει , δεν μπορεί να κάνει σέξ όσο συχνά και όπως θέλει,αδυνατεί να ενεργηθεί κανονικά και γενικώς είναι σε μία πλήρη σύγχιση και αποδιοργάνωση.

Σε όλα αυτά(που είναι μερικά μόνο απο το σύνολο) πρόσθεσε και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.Ξαφνικά όλοι σε αδικούν,δεν σε καταλαβαίνουν,όλες οι γυναίκες είναι πιο όμορφες/σέξυ/θελκτικές/αδύνατες/αισθησιακές απο εσένα. Ο άντρας σου είναι ένα κάθαρμα που απορείς τι του βρήκες και πώς κατέληξες εσύ με έναν τέτοιο σάτυρο(και άγιος να είναι ο άνθρωπος..σε κατέστησε έγκυο άρα φταίει).Να μη μιλήσω για το εξαφανιζόλ με το οποίο ξαφνικά ψεκάζονται αυτοβούλως όλοι οι φίλοι/γνωστοί και συγγενείς μη σου πω.

Εσύ κινείσαι αποκλειστικά σε safety net ,σπίτι-δουλειά-σπίτι.Κάθε γνώστης της εγκυμοσύνης..η μάνα σου,η φίλη σου,μια γνωστή που είδες τυχαία στο δρόμο,ο Αντώνης απο το μίνι μάρκετ σε βομβαρδίζει με απείρου κάλλους τρομοκρατικές φράσεις του τύπου "ξεκουράσου τώρα που μπορείς" "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" "ευτυχώς έζησες και πέντε πράγματα πριν γεννήσεις" και νοιώθεις οτι κυοφορείς το Alien σαν άλλη Σιγκούρνι Γουίβερ και ότι ΕΣΥ και το κύημα σου θα φέρετε το τέλος του κόσμου. Θυμησε μου λίγο ποια είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της γυναίκας ? ? ?

Και θα έρθουν μανάδες που σκίζονται για τα παιδιά τους(όπως όλες) να με αποκαλέσουν άδικη / εγωίστρια κλπ . Μα χρυσή μου άμα κρίνω εκ του αποτελέσματος που θα χαίρομαι πια το αγγελούδι μου..χαίρω πολύ! Το θέμα είναι αυτό το 9μηνο που κάθε  ύπαρξη με κοιτάζει μελιστάλαχτα,μου χαιδεύει την κοιλιά και μου λέει πόσο με ζηλεύει. Και φυσικά είμαι τυχερη&ευλογημένη που θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί...αλλά μεταξύ μας..εάν αντι για 9μηνο το έβγαζα στο 3μηνο δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Εν κατακλείδι,σαν παράκληση δες το..μην ξεστομίσεις ποτέ σε έγκυο πόσες ώρες δεν θα κοιμάται ή δεν θα ξεκουράζεται  . Δεν το εκτιμά αντιθέτως σε καταριέται σαν άλλος μπαρμπα-Στρούμφ επι ώρες.Το εάν είναι ή όχι η πιο όμορφη κλπ κλπ περίοδος της ζωής της είναι δικό της θέμα.Δεν σε αφορά και ΟΧΙ δεν είναι δουλειά σου να τη ρωτήσεις.

Αρκέσου στις πολύ όμορφες ευχές και that's it .Μη γίνεσαι αδιακρίτη και μισητή ;)

Tέλος,θέλω να πώ ότι φυσικά αυτή η διαδικασία είναι ΤΟ θαύμα και ευλογημένες όσες την περνούν,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εθελοτυφλούμε στις δυσκολίες.

Εάν έχεις παιδάκι θα μέ νοιώσεις ,εάν όχι σου εύχομαι ολόψυχα να το ζήσεις με τον δικό σου τρόπο.

Υ.Γ και προς Θεού,βάλε και τον "σάτυρο" στη διαδικασία,έτσι θα τον ερωτευτείς ξανά απο την αρχή ;)