Ανασυγκρότηση.-

2015-09-16 12:24

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ένα χρόνο περίπου πρίν,έγραφα για τις γυναίκες που κάνων καρίερα ως μανάδες και αναμφισβήτητα είναι η πιο δύσκολη δουλειά της ζωής μας.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έγραφα για το πόσο περιττά είναι τα πολλά λεφτά,τα αξιώματα και η περιστασιακή δόξα.

Την πάτησα φίλε μου.Έπεσα μέσα στο λάκκο ,αγχώθηκα,στρεσαρίστηκα,φράκαρα.Ξέχασα και τα πιστεύω μου και τις προτεραιότητες μου,γιατι πολύ απλά δανείστηκα όνειρα αλλουνού.

Ευτυχώς η ζωή σε φέρνει πάντα μπροστά στα θέλω σου , στον κακό και στον καλό σου εαυτό.Η εκκίνηση δεν είναι μία και η ευκαιρίες δεν τελειώνουν. 

Ευκαιρίες να ανασυνταχθείς,να θυμηθείς και να πορευτείς ξανα σε νέες γραμμές.

Οι προτεραιότητες για τον καθε άνθρωπο είναι διαφορετικές και ούτε στιγμή δεν πρέπει να αισθάνεσαι άβολα επειδή τυγχάνει οι δικές σου να μην συμπίπτουν με του συνομιλητή σου.

Σου υπογράφω ότι δεν είσαι ούτε τεμπέλης ,ούτε αναβλητικός.Είσαι απλά ένας άνθρωπος με άλλες προτεραιότητες.

Ηρέμησε.Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου καθάρα και δυνατά τι θέλεις ΕΣΥ για ΕΣΕΝΑ.Χωρίς ταμπέλες δανεικές και όνειρα ξένα.

Αυτό που θα φανταστείς,αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάσεις,αυτό και να πράξεις.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την μοιράζεις σε πολλές αγάπες.Αλλωστε θα ξέρεις ήδη ότι μία ειναι η μεγάλη,η παντοδύναμη.

Σε αυτήν να δωθείς ψυχή και σώμα.Γατί εκει θα γελάει η ψυχή σου,εκεί θα ζωντανεύει το όνειρο σου.

Σε όλους εκεί έξω  που έχουν εγκλωβιστει και νοιώθουν ότι έχουν τελματώσει..θέλω να πώ : Δεν σε προσδιορίζει ούτε το πορτοφόλι σου,ούτε η δουλειά σου ούτε η γνώμη των άλλων για εσένα. Η καρδιά σου.

Αυτή και μόνο.Για αυτό πρόσεχε την και μη της χαλάς χατήρια ;)