Ζήλεια μου φάουσα.

2014-12-06 10:33

Την ξέρεις την ιστορία,σου είναι γνωστή.Έχεις τις μάυρες σου,τις άσπρες,έχεις τα νεύρα σου βρε αδερφέ..τρώς αργά και βασανιστικά τα κρόσιια απο το χαλί Μοιραράκη(είναι προπέρσινο,δεν σε νοιάζει) και αναρωτιέσαι πάντα με κότσο κεφτεδάκι το μαλλί και μισοφαγωμένα νύχια : "Μήπως λοξοκοιτά? Μήπως δεν με θέλει? Μήπως δεν έστρωσε σωστά η μπεσαμέλ? Μήπως να κόψω το μαλλί καρέ?" και ΄άλλα τέτοια βαρύγδουπης σημασίας.

Στο πρώτο θα σταθούμε σήμερα.Στο εάν λοξοκοιτά,εάν εσύ το αντιλαμβάνεσαι όντως ή βλέπεις φαντάσματα και κυρίως ακόμη κι εάν λοξοκοιτά θα σου μάθω να μη δίνεις δεκάρα.Υπόσχομαι. 

Σε προηγούμενα post εδώ μοιράστηκα μαζί σου τη σημασία του να σε αγαπάς,να σε εκτιμάς,να σε σέβεσαι και κυρίως να γνωρίζεις την αξία σου.Εάν δεν τα θυμάσαι κάνε σε παρακαλώ μια βόλτα σε παλαιότερες αναρτήσεις(μη χάνουμε και χρόνο) και έλα μετά απο εδώ.

Ο άνθρωπος σου όταν σε γνώρισε και σε επέλεξε,είδε σε εσένα σίγουρα κατι το μοναδικό.Το ξεχωριστό εκείνο κλικ! που δεν το έχει καμία άλλη.Μέσα σε αυτό το κλίκ υπάρχουν άπειρα μικρά μικρότερα συστατικά όπως..αυτοπεποίθηση,αυτοσεβασμός,αυτάρκεια,αυτογνωσία...Σωστά? Τότε ήσουν μία femme fatale με τα όλα σου,έτοιμη να κάνεις μέν πίσω αλλά έχοντας πάντα τον έλεγχο.Αυτό και ερωτευτηκε.Μία υπέροχη δυναμική γυναίκα που ξέρει τι είναι και τι αξίζει.

Εσύ αλήθεια..πώς κατέληξες κατιναρίτσα περιοπής με σκηνές ζηλοτυπίας και κυρίως ανέυ μανικιούρ ??? Μου λές? Μη κλαίς,ποτέ δεν είναι αργά.

Σταμάτα τώρα να γκρινιάζεις,σταμάτα να ψαχουλεύεις,σταμάτα να τον πρήζεις και πάνω απο όλα ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΣ.Γιατί αυτό κάνεις.

Όταν εσύ η ίδια του κάνεις σκηνή για ένα υποθετικό φλέρτ εκείνος λαμβάνει το μήνυμα "ω..δεν είμαι πια τέλεια..μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο και φοβάμαι μη το βρήκες".Το πιασες?

Αυτό λοιπόν που συμβουλεύω και εσένα αλλά και εμένα(γυναίκα εγώ που λέει και η Λαίδη)..φρόντισε τον εαυτό σου,τον άνθρωπο σου..Δώστου αγάπη,έρωτα,πάθος,δώστου εσένα και εάν λοξοκοιτάξει εσύ να χαμογελάσεις...Γιατί θα ξέρεις ότι σαν εσένα καμιά...

Κάντου το λιανά πιά ;)

https://www.youtube.com/watch?v=sbBzeFbTk2o