Βαριέμαι να μαι όμορφη..θα ζήσω γιατρέ μου?

2014-12-10 21:04

Σε βλέπω.Φοράς εκείνη την ξεχειλωμένη φόρμα ,που ο καβάλος χαιδέυει απαλά τη φτέρνα  σου.Τα μαλλιά σου έχουν αυτό το επιμελώς ατιμέλητο αφανέ της ζούγκλας και τα μάτια σου ξεκουράζονται μέσα απο τα γυαλιά μυωπίας. Φυσικά και δεν γνωρίζει κανένας ότι υπάρχουν ώρες που ΔΕΝ είσαι βαμμένη ΔΕΝ είσαι φτιαγμένη και κυρίως ΔΕΝ σε νοιάζει.

Έλα να απενοχοποιηθούμε. Βρε κουτό,στο χω ξαναπεί.Οι εταιρείες και τα καταστήματα που προωθούν προιόντα ομορφιάς εννοείται ότι προσλαμβάνουν μοντέλα συνήθως τέλειων αναλογιών-μαλλιών-νυχιών-προσώπου γι αυτόν ακριβώς το λόγο! Άντε πες μου εσύ μέσα στο σπίτι σου,τις ώρες της ατέλειωτης μοναξιάς που δεν σε βλέπει και κανείς τι σκ@τ@ προωθείς και καταπιέζεσαι έτσι ? Nada . Το απόλυτο τίποτα.

Απλά θα μου πείς "θέλω να νοιώθω ωραία και μπλα μπλα μπλα.." Μεταξύ μας είμαστε. Ωραία νοιώθεις όταν είσαι εσύ.Απλά επειδή είσαι εσύ.Ακριβώς γιατί είσαι εσύ! Αυτό σημαίνει ότι δεν σου προσθέτει κάτι το καραφτιαγμένο μαλλί,ή η μόνιμα συνοφρυωμένη μουσούδα,το φρύδι κόκκαλο σχεδιασμένο στο Θεό για να μη μιλήσω για την περιβολή τύπου "κάνω ένα τσιγάρο και πάω για ποτό",Κυριακή βράδυ που νυστάζεις τραγικά. Ε? Ναι.-

Γιατί δεν αφήνεσαι? Έχεις δεί ποτέ πόσο όμορφη είσαι χωρίς τίποτα απο αυτά? Έχεις νοιώσει ποτέ άνετα με εσένα χωρίς πρόσθετα? Γιατί δεν σε χαλαρώνεις?

Η ομορφιά δεν προσδιορίζεται απο το περιτύλιγμα.Ομορφιά είναι να γελάς δυνατά και με την ψυχή σου.Ομορφιά είναι να σέρνεις τις παντόφλες ζωάκια που πατάν επάνω στην ξεχειλωμένη φόρμα ενώ μασουλάς αργά και βασανιστικά μια σοκολάτα !!!!! Ναι ,ναι..ομορφιά είναι να σε δέχεσαι και να σε αγαπάς.Να σε προσέχεις και να μην σε ταλαιπωρείς.

Φυσικά και θα φτιαχτείς,φυσικά και θα προσέξεις τον εαυτό σου..Σου αξίζει όμως να χαλαρώνεις.Σου αξίζει να σε αποδέχεσαι γιατί είσαι πολύ όμορφη,γιατί είσαι εσύ.Και η ομορφιά και η μοναδικότητα σου είναι μέσα έξω βαφτείς δε βαφτείς.

Σήμερα σε προσκαλώ να σε γνωρίσεις και να σε αγαπήσεις ατόφια.Εσένα.Χωρίς το smokey μακιγιάζ,χωρίς τα στήθια τσίτα απο το wonderbra,χωρίς το βλακώδες duck face.Η ομορφιά αρχίζει και τελιεώνει στην μοναδικότητα σου..Μη τσουβαλιάζεσαι να χαρείς!!!

Είσαι υπέροχα ξεχωριστή..κατάλαβε το,νοιώσε το και επιτέλους...χαλάρωσε . Η ομορφιά σου ούτε αναδεικνύεται ,ούτε θάβεται.Υπάρχει,αρκεί να τη δείς.