Αποταμιεύσεις καλοκαιριού

2014-09-18 12:04

Μπήκε φθινόπωρο...το ξέρεις όταν βραδυάζει και νοιώθεις εκείνη την ανατριχίλα στους ώμους...Το ξέρεις όταν ζητάς αγκαλιά το βράδυ για να κοιμηθείς ζεστά.Φθινόπωρο..όμορφη εποχή.Σπάνια στο είδος της και πολύτιμη πολύ...Γιατί το φθινόπωρο βάσει επιστημονικών ερευνών ,σου λέει,είναι η Πρωτοχρονιά μέσα σου.Αμέ!

Το καλοκαίρι εκεί κάπου ανάμεσα χαλάρωσης-αντιηλιακού-καφέ-πιάσε ένα τόστ , παίρνεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις.Για σένα,για τη δουλειά,για αυτό το φόρεμα που τελικά δεν σε κολακεύει κ. ο . κ   Ίσως λοιπόν,θα πρέπει κάποτε να δώσουμε στο φθινόπωρο τη θέση που του αξίζει στην καρδιά μας.Το φθινόπωρο είναι αυτό που θα μας δώσει την ώθηση για τις μεγάλες αλλαγές.Είναι η εποχή που θα αλλάξεις χρώμα στο μαλλί,θα ξεκινήσεις διατροφή,θα κόψεις επιτέλους το καπνίσμα και θα αποφασίσεις να σε προσέχεις και να σε αγαπάς.

Το καλοκαίρι σου,δες το σαν αποταμιευτικό πρόγραμμα.Μαζεύεις...έτσι χαλαρή και απαλαγμένη απο στρές και προβλήματα,μαζεύεις εμπειρίες..Βλέπεις..δεν κοιτά απλά.Βλέπεις μέσα σου.Βλέπεις εσένα.Πόσο υπέροχη είσαι,πόσο δυνατή και πόσα καταπληκτικά πράγματα μπορείς να καταφέρεις..Το καλοκαίρι σου είναι το αποταμιευτικό πρόγραμμα σου και ο πραγματικός καθρεύτης σου.

Ούτε σε κολακεύει ούτε σε φθονεί.Σε αγαπάει.Και σε δέχεται όπως είσαι.Γιατί είσαι μοναδική..Και έρχεται μετά σου λέει,το υπέροχο φθινόπωρο και είναι η ώρα να κάνεις ανάληψη.Σπάσε τον κουμπαρά των θέλω σου και βάλε πλώρη για τις πραγματικότητες σου.

Δεν θα υπάρξει ποτέ πιο δυνατό ον απο τον άνθρωπο,πιο πολύχρωμα έντονα χρώματα απο αυτά της αύρας σου.Και δεν θα γινει ποτέ καλύτερη εποχή απο αυτό,το καφέ φθινόπωρο.

Πάρε ανάσα,πάρε και τις αποταμιεύσεις του καλοκαιριού σου ανα χείρας και βουρ! για το ταμείο του φθινοπώρου!!!!

Δεν είναι ποτέ αργά για να γίνεις ότι εσύ ονειρεύεσαι και πίστεψε με,θα είναι πάντα πολύ νωρίς να εγκαταλείψεις ;)